Whatsapp met ons

Vraag Joachim alles over Cloud Werkplek
Vraag Joachim alles over Cloud Werkplek
Bel Joachim Maak een afspraak

Axoft EASY Cloud Werkplek

De Axoft EASY Cloud Werkplek biedt u een veilige, betrouwbare en beschikbare werkplek. Deze is integraal onderdeel van de Microsoft 365 infrastructuur, waarbij security policies en andere instellingen, controleerbaar en meetbaar binnen de oplossing passen.

Veilig en snel werken in de Cloud, altijd en overal én zonder compromis

Werken in de Cloud

Het nieuwe werken werkt. Waar en wanneer is niet meer vanzelfsprekend tussen 08:30 en 17:00 uur op kantoor. De Axoft EASY Cloud Werkplek biedt iedereen een veilige, betrouwbare en altijd beschikbare werkplek waar en wanneer je maar wilt. Dit voorkomt filestress, maakt dat je tussendoor alle vrijheid kunt pakken om te sporten of je eigen wél lekkere bak koffie kunt drinken etc. Kortom, dé ideale privé-werkbalans waar iedereen beter van wordt.

Wanneer je kiest voor werkplekken uit de Cloud dan neem je de diensten schaalbaar af uit de Cloud. Je betaalt alleen nog maar voor dat wat er daadwerkelijk wordt gebruikt en het verbruik en de activiteit is meetbaar. Met deze maandelijkse abonnementsvorm bespaar je op de vaste (investerings)kosten.

Axoft richt je digitale werkplek(ken) in en zorgt dat alle IT- en Telecomfuncties naadloos zijn geïntegreerd. Wij zorgen voor een standaard opzet van de baseline bedrijfspolicies en de securitysettings en zorgen voor een eenvoudige uitrol bij alle gebruikers. Als de omgeving is ingericht, kun je met een minimale inspanning de omgeving managen. We bieden modulair af te nemen diensten, die door ons proactief gemonitord en beheerd worden. Zo heeft iedereen de beschikking over een optimaal beheerde werkplek – gebaseerd op Microsoft 365 – die altijd up-to-date is.

Meer weten over werken in de Cloud? Maak dan nu een afspraak met een van onze adviseurs en ervaar de persoonlijke aanpak van een partner die samen met optrekt én jouw taal spreekt.

Sneller

  • In 15 minuten je moderne werkplek uitrollen op alle devices
  • In een paar minuten een nieuwe gebruiker of groep aanmaken
  • Software updates op afstand regelen voor alle gebruikers

Eenvoudiger

  • Op- en afschalen van gebruikers, licenties en applicaties
  • Integratie van bedrijfskritische applicaties in combinatie met Microsoft 365
  • Geen IT kennis nodig om gebruikers en applicaties te beheren

Veiliger

  • Veilige werkomgeving waarin je kunt samenwerken en communiceren
  • Veilige omgeving om data te delen vanaf elke locatie en device
  • Voldoet aan de benodigde richtlijnen

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je kiest voor werkplekken uit de Cloud via Axoft, neem je de diensten schaalbaar af uit de Cloud. Dit betekent dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt en het verbruik en de activiteit meetbaar is voor jou. Door middel van een maandelijks abonnement bespaar je op de vaste kosten. Daarnaast heb je niet de verantwoordelijkheid en ruimte nodig voor de servers en telefonie. Naast de zogeheten ‘pay per use’ methode in de vorm van een abonnement, zijn er bij Axoft ook flatfee mogelijkheden. Als je jouw digitale werkplek laat inrichten door ons geniet u de volgende voordelen:

Enkele voordelen van de oplossing zijn:
Geïntegreerde werkplek waarin IT & Telecom functies naadloos geïntegreerd zijn
Standaard opzet baseline bedrijfspolicies met instellingen en security settings
Eenvoudige uitrol bij alle eindgebruikers
Eenvoudig te bedienen selfservice portals, zelf gebruikers en functies toevoegen
Modulair af te nemen diensten, die proactief gemonitord en beheerd worden
Een beheerde werkplek gebaseerd op Microsoft 365, die altijd up-to-date is
Flexibele Cloud diensten door gecertificeerde professionals
Flexibele Cloud diensten door gecertificeerde professionals

Flexibele Cloud diensten door gecertificeerde professionals

Medewerkers willen 24 uur per dag met al hun devices in documenten kunnen werken en deze delen ongeacht hun locatie. Op deze vraag wordt invulling gegeven met een volledig op Microsoft365 en Cloud gebaseerde manier van werken, echter wel op een veilige en betrouwbare manier.

Axoft adviseert hiervoor de Axoft EASY Werkplek. Jouw medewerkers krijgen een computer tot hun beschikking met Windows, Officeapplicaties en alle bedrijfsapplicaties. De door Axoft beheerde software is continu up-to-date waardoor jouw medewerkers profiteren van de meest recente functionaliteiten.

Zowel het netwerk als de werkplek zijn optimaal beveiligd volgens de huidige standaarden en worden door Axoft beheerd middels verschillende agents. Iedere dag wordt alle data beveiligd en wordt er een back-up van gemaakt. Bovendien kun je als klant met deze op Cloud gebaseerde werkplek gemakkelijk op- en afschalen in capaciteit, en aantal gebruikers. Zo flexibel zijn we! Axoft IT & Telecom biedt een 24/7 Servicedesk, waar de medewerkers een beroep kunnen doen op professionele ondersteuning.

Waarom een Cloud werkplek van Axoft?

Eigen platform

Onze digitale werkplekken draaien op ons eigen platform, op kwalitatief hoogwaardige hardware. Uw gegevens staan altijd op minimaal 2 servers. U kunt altijd werken en heeft geen last van storingen door kapotte hardware!

Ontzorging van ICT

Geen eigen infrastructuur meer, wij houden alles up-to-date. U heeft geen omkijken meer naar ICT!

Uw data blijft in Nederland

Uw gegevens worden gehost bij Nederlandse datacenters. Wel zo betrouwbaar!

Dagelijks back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van al uw data. De continuïteit van uw online werkplekken is dus gewaarborgd!

Zeer veilig

Uw online werkplek is standaard zeer veilig. Wilt u nog meer zekerheid? Dan kan de beveiliging van de online werkplek worden uitgebreid met multi-factor authenticatie.

Support

Met onze deskundige en hulpvaardige support staan we altijd voor u klaar!

Onze partners