Axoft EASY Cloud Werkplek

De Axoft EASY Cloud Werkplek biedt u een veilige, betrouwbare en beschikbare werkplek. Deze is integraal onderdeel van de Microsoft 365 infrastructuur, waarbij security policies en andere instellingen, controleerbaar en meetbaar binnen de oplossing passen.

Axoft is jarenlang specialist op het gebied van IT. Wij zijn dan ook het ideale bedrijf wanneer u gebruik wilt maken van werkplekken via de cloud. Deze manier van werken bespaart u niet alleen veel geld, het maakt thuiswerken en flexwerken ook een stuk gemakkelijker. U heeft geen verplichting om op kantoor te zitten, omdat uw bestanden en gegevens overal beschikbaar zijn. Ook telefoneren kan gemakkelijk via uw laptop of desktop computer, en uw smartphone.

Kortom, u kunt overal bestanden inzien en applicaties gebruiken, zolang u maar een device (bijv. laptop, tablet, telefoon) heeft met een internetverbinding.

In de Axoft EASY cloud werkplek integreer je eenvoudig jouw bedrijfskritische applicaties, zoals SaaS applicaties (public cloud) en ontsluit je jouw legacy applicaties (private cloud) in de public cloud door middel van Windows Virtual Desktop. Zo heb je vanuit één platform toe- gang tot al jouw applicaties, voer je gemakkelijk het beheer ervan uit en vind je alle IT kosten en andere management inzichten overzichtelijk op één centrale plek

Meer weten over werken in de cloud?

cloud werkplek

Ervaar de persoonlijke aanpak van een kennispartner die samen met u optrekt

maak een afspraak

Sneller

  • In 15 minuten een moderne werkplek uitrollen op alle devices
  • In 2 minuten een nieuwe gebruiker of groep aanmaken
  • Software updates op afstand regelen voor alle gebruikers

Eenvoudiger

  • Op- en afschalen van gebruikers, licenties en applicaties
  • Integratie van bedrijfskritische applicaties in combinatie met Microsoft 365
  • Geen IT kennis nodig om gebruikers en applicaties te beheren

Veiliger

  • Veilige werkomgeving waarin je kunt samenwerken en communiceren
  • Veilige omgeving om data te delen vanaf elke locatie en device
  • Voldoet aan de benodigde richtlijnen

Wat houdt een cloud werkplek in en wat zijn de voordelen?

Wanneer u kiest voor werkplekken uit de cloud via Axoft, neemt u de diensten schaalbaar af uit de cloud. Dit betekent dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt, en het verbruik en de activiteit meetbaar is voor u. Door middel van een maandelijks abonnement bespaart u op de vaste kosten. Daarnaast heeft u niet de verantwoordelijkheid en ruimte nodig voor de servers en telefonie. Naast de zogeheten ‘pay per use’ methode in de vorm van een abonnement, zijn er bij Axoft ook flatfee mogelijkheden. Als u uw digitale werkplek laat inrichten door ons geniet u de volgende voordelen:

geïntegreerde werkplek waarin IT & Telecom functies naadloos geïntegreerd zijn;

standaard opzet baseline bedrijfspolicies met instellingen en security settings;

eenvoudige uitrol bij alle eindgebruikers;

eenvoudig te bedienen selfservice portals, zelf gebruikers en functies toevoegen;

modulair af te nemen diensten, die proactief gemonitord en beheerd worden;

een beheerde werkplek gebaseerd op Microsoft 365, die altijd up-to-date is.

Flexibele cloud diensten door gecertificeerde professionals

Medewerkers willen 24 uur per dag met al hun devices in documenten kunnen werken, en deze delen ongeacht hun locatie. Op deze vraag wordt invulling gegeven met een volledig op Microsoft365 en Cloud gebaseerde manier van werken, echter wel op een veilige en betrouwbare manier.

Axoft adviseert hiervoor de Axoft EASY Werkplek. Uw medewerkers krijgen een computer tot hun beschikking met Windows, Officeapplicaties en alle bedrijfsapplicaties. De door Axoft beheerde software is continu up-to-date waardoor uw medewerkers profiteren van de meest recente functionaliteiten.

Zowel het netwerk als de werkplek zijn optimaal beveiligd volgens de huidige standaarden en worden door Axoft beheerd middels verschillende agents. Iedere dag wordt alle data beveiligd en wordt er een back-up van gemaakt. Bovendien kunt u als klant met deze op cloud gebaseerde werkplek gemakkelijk op- en afschalen in capaciteit, en aantal gebruikers. Zo flexibel zijn we! Axoft IT & Telecom biedt een 24×7 Servicedesk, waar de medewerkers een beroep kunnen doen op professionele ondersteuning.

cloud werkplek

Waarom een Cloud werkplek van Axoft?

Eigen platform
Onze digitale werkplekken draaien op ons eigen platform, op kwalitatief hoogwaardige hardware. Uw gegevens staan altijd op minimaal 2 servers. U kunt altijd werken en heeft geen last van storingen door kapotte hardware!

Ontzorging van ICT
Geen eigen infrastructuur meer, wij houden alles up-to-date. U heeft geen omkijken meer naar ICT!

Uw data blijft in Nederland
Uw gegevens worden gehost bij Nederlandse datacenters. Wel zo betrouwbaar!

Dagelijks back-ups
Wij maken dagelijks back-ups van al uw data. De continuïteit van uw online werkplekken is dus gewaarborgd!

Zeer veilig
Uw online werkplek is standaard zeer veilig. Wilt u nog meer zekerheid? Dan kan de beveiliging van de online werkplek worden uitgebreid met multi-factor authenticatie.

Support
Met onze deskundige en hulpvaardige support staan we altijd voor u klaar!

Kies ook voor een werkplek in de cloud

Maak online een afspraak