Axoft EASY Mobile Device Management

Mobile Device Management (MDM) is het beheer van alle mobiele apparaten die binnen een organisatie in omloop zijn. Het beheer van de instellingen, gebruikersrechten en beveiligingsbeleid gebeurt allemaal vanaf één centraal punt. Ongeacht het type mobiel apparaat, netwerk of provider. Mobile Device Management geeft u grip op uw tablets en smartphones en de veiligheid van zakelijke data.

Het beveiligen van zakelijk data én spraak is belangrijk voor elke organisatie. We worden als samenleving steeds meer bewust van het risico dat bedrijfsdata onderschept kan worden. Met de overstap naar werken in de cloud, werken steeds meer PC’s en laptops met een hogere beveiligingsstandaard. Mobiele apparaten worden echter vaak nog vergeten. Om een optimale beveiliging te garanderen voor mobiele apparaten biedt Axoft, de Axoft EASY MDM oplossing.

Axoft EASY Mobile Device Management: Beveiligen van data

Vanuit de ‘Axoft EASY MDM Pro’ beheeromgeving kunt u uw gehele vloot aan smartphones, tablets, laptops en desktops beheren en beveiligen vanuit één centraal systeem. De software heeft een gemakkelijke interface die eenvoudig door uw IT manager gebruikt kan worden en is eenvoudig uit te rollen naar nieuwe apparaten. Sinds kort hoeft u zelfs niet langer nieuwe toestellen handmatig te configureren! Dat betekent direct dat u op afstand nieuwe apps kunt aanbieden, uitrollen en beheren. Zo werkt iedere werknemer met precies die systemen en veilige apps, waarvan u wilt dat mee gewerkt wordt. De belangrijkste beveiligingsmogelijkheden mogelijk van Axoft EASY Mobile Device Management:

zakelijke documenten veilig bekijken, bewerken en opslaan;

op afstand aangeven welke websites dan al niet te bezoeken zijn (‘black and white lisiting’);

op ieder willekeurig mobiel apparaat een wachtwoord afdwingen en hier beleidsinstellingen aan meegeven;

gebruik maken van veilige verbindingen via een zakelijke VPN (Virtual Private Network);

e-mails worden veilig geopend, bewerkt en bewaard.

Meer weten over Mobile Device Management van Axoft?

cloud werkplek

Ervaar de persoonlijke aanpak van een kennispartner die samen met u optrekt

maak mobiel werken veilig

Eenvoudig integreerbaar met andere ICT oplossingen

Mobile Device Management is onderdeel van de Axoft EASY toolkit. Axoft EASY is een verzameling van slimme ICT oplossingen zoals VPN, Antivirus/Antimalware en Mailsecurity. Axoft EASY MDM integreert naadloos met deze (en meer) oplossingen om organisaties te voorzien van sterk beveiligde werkomgevingen.

MDM is ook te koppelen aan de Axoft EASY Cloud Werkplek, een platform dat uw medewerkers een sterk beveiligde, betrouwbare en altijd beschikbare werkplek biedt.

Voordelen Mobile Device Management

Voor de medewerker

Voor de IT manager

Eenvoudige user experience
Medewerkers kunnen met een paar klikken op de knop bedrijfsapps downloaden in uw eigen ‘Corporate App Store’.

Eenvoudig updaten
OS updates zijn in één keer in te regelen. Zo worden alle devices in de gehele organisatie gelijktijdig geüpdate.

Geen moeilijke wachtwoorden
Medewerkers hoeven geen moeilijke wachtwoorden meer te onthouden per applicatie. Met een paar klikken hebben ze toegang. MDM maakt mobiel werken veilig, zonder dat het afdoet aan snelheid van werken.

Transparant implementatieproces
Axoft implementeert MDM met een helder stappenplan, inventariseert wensen van de organisatie, richt de beheeromgeving in én draait een uitgebreide pilot. Is de pilot succesvol afgerond? Dan plannen we samen de definitieve uitrol.

Persoonlijke en zakelijk data scheiden
Een heldere scheiding tussen persoonlijke data en zakelijk apps zorgt ervoor dat persoonlijk data, persoonlijk blijft.

Bring Your Own Device (BYOD)
Met een MDM-oplossing kunt u de zakelijke data op privétoestellen van medewerkers eenvoudig beheren en beveiligen. Wel zo handig, bijvoorbeeld bij uitdiensttreding van medewerkers.

Aan de slag met Mobile Device Management?

Maak mobiel werken veilig