Glasvezelinternet van Axoft

Een snelle en stabiele internetverbinding is onmisbaar op de werkvloer. Natuurlijk om bestanden te delen of downloaden, of om te videobellen. Maar ook omdat je collega’s, klanten en andere gasten gebruik willen maken van de wifi, of omdat er IoT-apparaten op aangesloten zijn. Kortom, de vraag naar snelle verbindingen groeit alleen maar, en glasvezel biedt uitkomst.

Als vertrouwde IT-partner weten wij precies hoe glasvezelinternet jouw bedrijfsnetwerk naar een hoger niveau tilt. Samen kijken we naar je bedrijf, je collega’s en de rol van internet voor je dienstverlening. Zo zijn we er zeker van dat jij straks de internetverbinding kiest die je nodig hebt.

Zakelijke voordelen van glasvezel

Een snelle en stabiele verbinding is niet alleen fijn, maar ook nodig. Een verbinding die langzaam is – bijvoorbeeld omdat deze door te veel apparaten gebruikt wordt, of omdat de hardware niet goed geplaatst of ingesteld is – kost je namelijk direct tijd en geld. De oplossing? Een passende internetsnelheid, een goede installatie én de extra stabiliteit van het betrouwbare glasvezelnetwerk.

Met glasvezel is het delen én downloaden van bestanden een kwestie van seconden en zijn videogesprekken die haperen of wegvallen verleden tijd.

De voordelen van glasvezelinternet in het kort:

met glasvezel kunnen snelheden tot 1 Gb/s bereikt worden;

uploadsnelheid is net zo hoog als downloadsnelheid;

de verbinding is stabieler en storingen komen minder vaak voor dan bij andere verbindingen;

glasvezel is de meest toekomstbestendige internetverbinding.

Meer weten over glasvezelinternet?

Glasvezelinternet

Ervaar de persoonlijke aanpak van een kennispartner die samen met u optrekt

maak een afspraak

Waarom glasvezelinternet via Axoft?

Axoft is Strategisch Partner van KPN
Wil je gebruikmaken van hét glasvezelnetwerk van Nederland? Dan kom je uit bij KPN. En wil je daarop aangesloten worden? Dan ben je aan het juiste adres bij Axoft. Als KPN Strategisch Partner, de hoogste partnerstatus, zijn wij hét aanspreekpunt voor al je vragen en verzoeken rondom de zakelijke diensten van KPN.

Advies voor jóúw situatie
De betrokken experts van Axoft leveren niet alleen – ze denken ook met je mee. Van de juiste bandbreedte tot perfect bereik binnen je kantoorruimte: wij zijn er klaar voor om je van a tot z bij te staan.

Complete service voor de hybride werkplek
Met alleen een internetverbinding ben je er nog niet. Bij Axoft werken we multidisciplinair, en dus kun je ook bij ons terecht voor advies, installatie en beheer van cloudwerkplekken, security, mobile device management én meer. Eén contactpersoon voor alles: dat is nog eens efficiënt.

Laat ons helpen om de juiste keuze te maken

Afspraak maken