KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één

Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak
KPN één partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Security

Vanaf het moment dat onze consultant bij u langs komt om de infrastructuur en architectuur van uw bedrijf door te nemen. Tot de cloud werkplek en de hardware en software die hierbij komt kijken. Bij elke actie die genomen wordt, komt security op eerste plek te staan.

Vaak blijkt namelijk dat er gedacht wordt dat er voldoende security stappen ondernomen zijn. Maar dat de voordeur nog openstaat, terwijl de achterkant wel beveiligd is. Om uw bedrijf te weren tegen aanvallen van buitenaf, nemen onze consultants de beveiliging binnen uw bedrijf onder de loep.

Security consultancy traject

Werken uw medewerkers bijvoorbeeld veel vanaf een onbeschermde WiFi-verbinding? Dan is de kans op een aanval vele malen groter, dan wanneer er gebruikt wordt gemaakt van het interne netwerk. Hier wordt tijdens het consultancy traject allemaal rekening mee gehouden.

Two factor authentification

Zo kan er bijvoorbeeld two factor authentification geïnstalleerd worden op de verschillende devices. Hiermee wordt bedoeld dat door middel van een token of via de mobiele telefoon een extra controle slag plaats zal vinden, voordat er ingelogd kon worden in de systemen.

IT én Telecom

Maar security geldt niet enkel voor uw computer of laptop. Maar ook zeker voor uw mobiele telefoon of tablet. Daarom werken wij samen met gerenommeerde partijen die zowel IT als Telecom beveiligingsdiensten aanbieden.

Maak online een afspraak
oplossingen

Axoft IT & Telecom 
Heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

Alle oplossingen
oplossingen

CTA TITEL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

CTA BUTTON