Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Rotterdam IT

Bent u op zoek naar een organisatie die u kunt helpen bij Rotterdam IT? Axoft IT & Telecom zorgt voor efficiënte en flexibele oplossingen binnen IT en Telecom. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem contact op.

Over Axoft IT & Telecom

Axoft IT & Telecom creëert een werk omgeving die zich aanpast aan de wensen en behoeften van uw organisatie. Waarom kiezen voor Axoft?

  • Als full service dienstverlener op het gebied van IT en Telecom laten we onze relaties maximaal profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. De ontwikkelingen gaan snel, maar u hoeft zeker niet altijd klakkeloos te volgen.
  • Wij verschaffen u helder inzichten houden rekening met de reeds door u gedane investeringen. Daar bouwen wij op voort. Axoft combineert gerenommeerde merken zoals KPN, Microsoft, HP en Cisco met persoonlijke service, snelheid en flexibiliteit.
  • Onze multidisciplinaire specialistenspreken uw taal en staan met raad en daad voor u klaar. Betrouwbaar, betrokken en altijd bereikbaar.
  • Onze mensen maken dat IT voor u werkt, onze mensen maken het verschil.

Servicecenter | Rotterdam IT

Wij bieden u verschillende service op het gebied van IT en Telecom. U kunt bijvoorbeeld denken aan hulp bij uw computerproblemen; Apple of Microsoft. Wij kijken mee met uw scherm en lossen het probleem op. Ook geven wij u handige tips. Download direct de Axoft Servicedesk! Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze medewerkers.

Direct contact opnemen

Er zijn verschillende manieren hoe u in contact kunt komen met Axoft IT & Telecom. Telefonisch via 088-2210800 of via mail: info@axoft.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Heeft u last van een storing? Ontdek direct welke stappen u kunt ondernemen.

Maak online een afspraak