Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Scan IT

Aan elk onderbouwd advies dat Axoft uitbrengt, gaat een Quick Scan vooraf. De meest uitgebreide Scan IT,  een gedegen inventarisatie van uw bestaande situatie, is het startpunt van Axoft Easy®. En daar bouwen wij in de toekomst met logische bouwstenen op voort. Daar waar mogelijk, zorgen we dat componenten uit de initiële IT Scan worden hergebruikt in de nieuwe omgeving, teneinde onnodige kapitaalvernietiging te voorkomen.

Mogelijkheden

Scan is een bewezen werkmethode die wij sinds jaren op diverse niveaus inzetten. Het kan effectief toegepast worden om een probleem snel zichtbaar te maken, fouten te detecteren. En om gericht één enkel onderdeel van uw IT-omgeving te optimaliseren, of om uw totale landschap in kaart te brengen. Deze laatste variant dient zoals eerder vermeld als betrouwbare basis voor het cyclische Axoft EASY®. En resulteert in een helder leesbaar document ter ondersteuning van uw (toekomstige) IT-strategie. Axoft verschaft met Scan IT helder inzicht tegen minimale kosten. De Quick Scan IT & Telecom is snel en eenvoudig inzetbaar, zonder dat u daarvoor hoeft te investeren in kennis of dure hard- en software.

Interesse?

Onze XLA’s (Experience Level Agreements) worden ook voorzien van een middels Scan IT gemaakt componentenoverzicht. Daarin staan alle actieve en passieve onderdelen van het netwerk vermeld en dit overzicht – dat dient voor servicedoeleinden en het eenvoudig(er) oplossen én voorkomen van problemen – wordt consequent bij elke change geactualiseerd. Scan IT is jaren geleden door de netwerkarchitecten en netwerkengineers van Axoft uitgedacht en geadopteerd als vaste standaard werkmethodiek die continu wordt doorontwikkeld/aangescherpt zodat ze ook de nieuwste ontwikkelingen kan en zal volgen en alles adresseert. Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen!

Maak online een afspraak