Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Service IT

Axoft verleent full service op het gebied van IT en Telecom. Wij begrijpen dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Bent u op zoek naar een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer en uw klanten? Dan bent u bij Axoft aan het juiste adres en wij staan altijd voor u klaar!

Service IT door Axoft

Bij Axoft staan deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid centraal. Wij laten onze relaties maximaal profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. Axoft beschikt over een ruim aanbod van producten van de alom gerenommeerde merken zoals KPN, Microsoft, VMware, HP en Cisco. Ons team van specialisten is betrouwbaar, betrokken, altijd bereikbaar, maar staat ook klaar voor u met raad en daad. Axoft zorgt ervoor dat IT en Telecom bij uw veranderde klantwensen altijd feilloos aansluiten.

Aanbod van Axoft IT & Telecom

Axoft beschikt over een ruim product- en dienstenportfolio. Wij combineren service, snelheid en flexibiliteit met merken zoals KPN, Microsoft, VMware, HP en Cisco. Aan elk advies wat wij uitbrengen gaat een gedegen inventarisatie aan vooraf. Axoft biedt: consulting, producten in de cloud, hardware, software, infrastuctuur, telefonie, managed printing en security.

Internet of things

Tegenwoordig is het mogelijk om bijna alles met het internet te verbinden. Axoft is de verbindende schakel die u helpt om smart apparatuur met elkaar te koppelen en kennis onderling te delen. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van al uw eigendommen met alle voordelen van dien.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?  Dan kunt u via onze helpdesk diverse hulpdocumenten downloaden. Ook vindt u op onze website handleidingen en handige tips. Heeft u een andere vraag? Dan staat ons team van specialisten altijd voor u klaar. Neem daarom gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Maak online een afspraak