Voor uw beschikbare IT- & Telecomoplossingen

Service & Control

Een werkomgeving moet zich voortdurend aanpassen aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. Download onderstaande handige services om uw IT & Telecom nog beter te laten werken:

Axoft Servicedesk

Voor Windows en Apple

Met onze servicedesk willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom is het handig om soms even met u mee te kunnen kijken op uw scherm. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, werken we met een applicatie. Zodra u de applicatie hieronder download en wij inloggen, kunnen we éénmalig met u meekijken en acties uitvoeren op uw scherm. Zodra we geholpen hebben en de sessie sluit, worden de gegevens verwijderd. Mocht u nogmaals ergens tegenaan lopen, kunt u weer contact opnemen en de applicatie opnieuw downloaden.

Axoft Storingen

Heeft u last van een storing? Ontdek wat u kunt doen!

KPN ÉÉN Handleidingen

KPN: Zapper

Bedien uw kantoortelefoon met ZAPPER: Overal bereikbaar op uw manier, op uw moment.

Toestellen: IP331/IP321

Download deze handleiding om KPN ÉÉN Toestellen Polycom IP331/321 te bedienen.

Toestel: IP650

Download deze effectieve handleiding om de KPN ÉÉN Toestel IP650 te bedienen.

Receptionist Instap / Standaard

KPN ÉÉN Receptionist is browser gebaseerde software voor een receptiepost. Deze software is zeer geschikt voor het telefonieverkeer van een afdeling.

Software Integratie Outlook

Deze Software Integratie Outlook koppelt uw Windows desktop aan uw telefoon. Dat betekent dat u gesprekken kunt bedienen vanaf uw desktop.

Panasonic: KX-TGP500

Stapsgewijze handleiding over het KPN toestel Panasonic met het serienummer KX-TGP500. Ontdek hoe u zelfstandig deze draadloze telefoon kunt bedienen. Download de handleiding.

Axoft handleidingen

Toestellen: Yealink T42G

Toestellen: Yealink T46G

Toestellen: Yealink W52P