Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Systeembeheer

Systeembeheer is meer dan brandjes blussen …
Bij andere bedrijven beperkt systeembeheer zich vaak tot het oplossen van problemen. Wat ons betreft blijven we de problemen liever voor! Proactief systeembeheer – verzorgt door de professionals van Axoft – verhoogt de uptime van het netwerk én de totale bedrijfsefficiency. Dit doen wij door de omgeving continu te optimaliseren op alle fronten.

Het systeembeheer wordt door ons exact afgestemd op uw veranderende eisen en wensen. Want: niets is statisch! De situatie kan vragen om extra inzet. Bijvoorbeeld tijdens een vakantieperiode van uw eigen systeembeheerder(s) of gedurende een project of bij het verhelpen van een onverhoopt probleem. Dat vraagt om een kennispartner die daar flexibel invulling aan kan geven.

Mogelijkheden

Een van onze ervaren systeembeheerders bij u op locatie? Ook dat kan, zeker wanneer gebruikersvragen beantwoord moeten worden, wordt dat als bijzonder prettig ervaren. Vrijwel altijd combineren wij dat met monitoring op afstand en zo zijn we in staat om tegen relatief lage kosten uw (netwerk)omgeving consequent te controleren. Dit omdat we niet permanent fysiek bij u aanwezig zijn.

Interesse?

Axoft heeft alle kennis voor u onder één dak verzameld. U kunt dus bij ons terecht voor advies, infrastructuuroplossingen, vaste en mobiele telefonie en internetverbindingen. Maar ook voor virtualisatieprojecten, cloud en datacenteroplossingen, storage & back-up. Wij bieden een helpdesk, compleet systeembeheer én het uitbesteden van uw complete IT. Met plezier gaan we met u aan tafel om te kijken hoe we u kunnen ontzorgen zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Maak online een afspraak