Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Telecom advies

Als partner van KPN leveren wij u kwaliteit en service op het gebied van telecom en voorzien wij u graag van telecom advies.

Telecom advies door Axoft IT & Telecom

IT en telecom zijn volgens ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om deze reden helpen wij u graag vooruit met toekomst vaste IT- en telecomoplossingen.

Eerst verdiepen wij ons in uw bedrijf en situatie. Met de informatie uit de gesprekken en de analyse van uw telefoonrekeningen kunnen wij voor een passend concurrerend voorstel doen. Daarbij helpen wij u ook met device management en service- en garantieafhandeling. Dit niet alleen voor mobiele telefonie maar ook voor vaste telefonie. Onze telefoonexperts kunnen u een aanbieding doen die uw gebruiksmogelijkheden vergroot en maandelijkse kosten verlaagd.

Overige adviezen

Naast telecom adviezen kunnen wij u ook helpen op de volgende gebieden:

  • Consulting
  • Cloud werkplek
  • Cloud telefonie
  • Hardware
  • Software
  • Infrastructuur
  • Internet of Things
  • Managed Printing
  • Security

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de services en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Contact

U bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar Telecom advies. Wilt u meer informatie over ons en onze service? Of wilt u graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen.

Maak online een afspraak