Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Uitbesteden IT

Uitbesteden IT is een prima idee
Natuurlijk, wij preken voor eigen parochie, maar het uitbesteden van uw totale IT aan een betrouwbare partner als Axoft IT & Telecom levert u grote voordelen op. Ieder zijn vak en ICT is ons vak en dat verstaan wij als geen ander. Uitbesteden IT betekent dat u zich weer kunt focussen op dat waar u goed in bent, u kunt zich weer honderd procent richten op uw core business terwijl u weet dat de IT in goede handen is.

Bent u benieuwd hoe u IT kunt uitbesteden aan Axoft IT & Telecom? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u contact opnemen wanneer u meer informatie over ons wilt. Uiteraard kan dit vrijblijvend.

Mogelijkheden voor uitbesteden IT

Vrijwel altijd resulteert uitbesteden IT in een stabielere omgeving en een hogere klanttevredenheid. De interne gebruikers – uw medewerkers op kantoor en onderweg – worden optimaal gefaciliteerd en zij waarderen de persoonlijke en snelle support. Met het uitbesteden IT aan Axoft verhoogt u de uptime van uw IT-omgeving én tezelfdertijd verlaagt u de IT-kosten. Wij rekenen het u graag voor, want de voordelen van uitbesteden IT zijn meetbaar. En eenmaal voor u aan het werk, voorzien we u ook van helder leesbare performanceoverzichten van zowel het complete netwerk als ons eigen presteren. De belangrijkste directe besparing zit hem daarin dat u nooit meer hoeft te investeren in kennis die u hoegenaamd nooit nodig heeft.

Interesse?

Onze mensen staan met raad en daad voor u klaar wanneer u dat wenst. Wij zorgen dat u zorgeloos kunt werken. En maximaal profijt heeft van de nieuwste technologische mogelijkheden, op het gebied van IT en Telecom. Via onderstaande buttons kunt u direct contact met ons opnemen. Graag plannen wij een afspraak met u in om de mogelijkheden voor u door te nemen.

Maak online een afspraak