Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Voice over IP

Voice over IP is flexibel, schaalbaar en voordelig.
Bereikbaarheid – zowel voor klanten, leveranciers en eigen medewerkers – is enorm belangrijk voor elke ondernemer. Als een medewerker mobiel tijdelijk niet bereikbaar is, dan is het zaak dat hij/zij in elk geval nog wel op een centraal vast nummer te bereiken is. Met Voice over IP (VoIP) ligt de hele wereld aan uw voeten. Axoft levert met vaste telefonie van KPN de ideale oplossing waarmee u zelf uw bereikbaarheid bepaalt met automatische nachtschakelmogelijkheden. Of een handig keuzemenu of de optie om door te verbinden naar beschikbare collega’s. Met vaste telefonie van KPN wordt spraakverkeer op dezelfde manier behandeld als internetverkeer. Dat beter bekend is als Voice over IP (VoIP) of IP-bellen.

Mogelijkheden

Axoft biedt met zakelijk internet van KPN een uiterst betrouwbaar netwerk voor uw vaste telefonie en u kunt eenvoudig extra opties activeren om uw abonnement uit te breiden zoals bijvoorbeeld het aantal gelijktijdige gesprekken. Met de telefooncentrale in de cloud wijzigt u eenvoudig online uw bereikbaarheidsinstellingen en u wordt nooit meer onaangenaam verrast doordat u één vast bedrag per maand betaalt voor al uw gesprekken naar nationale nummers. Voice over IP wordt in twee varianten toegepast; digitale telefonie en internettelefonie waarbij de laatstgenoemde gebruik maakt van het internet. Meer en meer vervangen digitale telefonie en internettelefonie de nog bestaande PSTN-aansluitingen voor telefonie van consumenten. Er is zoveel meer mogelijk met Voice over IP. Laat u vrijblijvend bijpraten door de telecomexperts van Axoft en ervaar dat wij u merkonafhankelijk adviseren. Neem gerust contact met ons op.

Maak online een afspraak