Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Voip

Een combinatie van spraak en data
Bij IP-telefonie, Voice over IP of kortweg VoIP wordt het internet (of een ander IP-netwerk) gebruikt voor het transporteren van spraak. Hierdoor is telefonie mogelijk op datanetwerken en zo zijn de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samengevoegd.

VoIP Mogelijkheden

Voice over IP zit in onze genen, bij Axoft combineren wij IT en telecom al sinds de start in 1994. Het grote voordeel van deze verregaande data- en spraakintegratie is dat er nog slechts één infrastructuur benodigd is. Bovendien worden er in rap tempo continu innovatieve producten en diensten voor ontwikkeld waardoor de functionaliteit telkens verder toeneemt. In het bedrijfsleven wordt internettelefonie al jarenlang op grote schaal toegepast. De bedrijfstelefooncentrales van verschillende (buitenlandse) vestigingen worden hierbij met elkaar via internet verbonden en de gesprekken tussen de vestigingen onderling hoeven dan dus niet meer via het PSTN-netwerk te lopen. De medewerker merkt hier niets van terwijl er fors wordt bespaard op de kosten. Voor bedrijven met medewerkers werkend op verschillende locaties of vanuit huis zijn Hosted VoIP-oplossingen waarbij de bedrijfstelefooncentrale als online service afgenomen wordt vaak een uiterst efficiënte en betrouwbare oplossing.

Interesse?

In tegenstelling tot digitale telefonie (ook een vorm van Voice over IP), maakt internettelefonie gebruik van het internet. De verwachting is dat digitale telefonie en internettelefonie de bestaande PSTN-aansluitingen van consumenten voor telefonie grotendeels zullen gaan vervangen. Voice over IP kan ook op vrijwel elk type smartphone worden gebruikt in de vorm van Voice over IP via de mobiele telefoon. Wilt u weten wat er nodig is om maximaal gebruik te maken van de voordelen van VoIP? Schakel dan met de adviseurs van Axoft IT & Telecom, specialisten van het eerste uur!

Maak online een afspraak