Combineer en krijg meer met KPN EEN MKB

Voortaan worden KPN EEN MKB klanten met internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen automatisch en vrijblijvend beloond met extra voordelen!

  • 5% Korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel
    Deze korting geldt op de vaste kosten van mobiele abonnementen (vanaf 2016) en van Internet en Vast Bellen. Deze korting is niet van toepassing op kosten buiten het abonnement, zoals extra bundels of andere toegevoegde opties of verbruik. We berekenen de korting over het bedrag voordat eventuele andere kortingen zijn verrekend. Bij ingang of beëindiging van de korting berekenen we deze naar verhouding op de dag van begin en naar verhouding op de dag van beëindiging.
  • Verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes
    U ontvangt gratis een verdubbeling van de data, belminuten en sms’jes in uw abonnement. Bij een Data Only abonnement krijgt u de verdubbeling ook, maar alleen als u ook Mobiel Bellen hebt. De verdubbelde data, minuten en sms’jes kunt u net als de standaard bundel niet meenemen naar de volgende maand.Bij ingang of beëindiging van de verdubbeling berekenen we deze naar verhouding op de dag van begin en naar verhouding op de dag van beëindiging. We verdubbelen alleen de standaard bundel. De verdubbeling geldt dus niet voor tegoed uit bijvoorbeeld extra databundels of speciale aanbiedingen.
  • Gratis licenties van F-Secure Computer Protection
    U ontvangt gratis licenties van F-Secure Computer Protection. Het aantal licenties dat u maximaal gratis krijgt, bepalen we op basis van het aantal licenties voor Vast Bellen dat u hebt. De Vast Bellen licenties bestaan uit uw Vast Mobiel modules en het aantal kantoorprofielen ‘Kantoor’.

De voordelen activeren we automatisch

Als u voor Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB kiest, activeren we automatisch de voordelen.

Meer informatie over de combinatie voordelen? Neem dan contact met ons op d.m.v. het contactformulier of met uw Axoft accountmanager.

Bron: KPN

2018-11-27T14:22:47+00:0026 november, 2018|Axoft, Extra IT & Telecom|

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.