Whatsapp met ons

Kennissessie
KPN ÉÉN

KPN ÉÉN: de oplossing voor het MKB. Overal optimaal kunnen samenwerken met collega’s en klanten.

Werkt uw bedrijf nog met ISDN? KPN heeft laten weten in september 2019 definitief de overstap te maken naar VoIP (bellen via het internet). Meer weten over deze uitfasering en de overstap naar KPN ÉÉN? Kom naar onze kennissessie!

Kennissessie KPN ÉÉN

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ISDN 

Twintig jaar geleden was ISDN dé manier wat betreft bereikbaarheid voor organisaties. Aangezien het vandaag de dag een verouderde technologie is en meer en meer bedrijven gebruik maken van bellen via het internet (VoIP), heeft KPN ervoor gekozen te stoppen met ISDN.

Op dit moment gebruiken nog ruim 200.000 bedrijven ISDN 1/2. Dit zijn er behoorlijk wat! Om de bereikbaarheid van deze bedrijven te garanderen, is het aan deze bedrijven aan te raden om vóór september 2019 over te stappen naar een nieuw type verbinding: KPN ÉÉN!

KPN ÉÉN

KPN ÉÉN is de zakelijke oplossing als vervanger van ISDN. Combineer de telecom en IT diensten die uw bedrijf nodig heeft. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen met abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt gemakkelijk op- en afschalen en hebt optimaal overzicht met één contract, één vaste prijs, één telefoonnummer, één voicemail, één aanspreekpunt en één factuur.

Uw voordelen 

KPN ÉÉN gaat communiceren voor u weer eenvoudig maken, want:

  • Vast en mobiel bellen nu in één contract
  • Geen telefooncentrale meer
  • Geen complex beheer meer
  • Hogere bedrijfszekerheid
  • Flexibeler in te zetten
  • Vaste maandelijkse kosten inclusief bellen naar mobiel en vast in Nederland.