Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

KPN werkplek

Wilt u graag een KPN werkplek creëren binnen uw bedrijf? Dan is Axoft IT & Telecom de ideale KPN Partner voor u! Wij zijn namelijk al sinds 2020 KPN Strategisch Partner, wat de hoogst haalbare titel is. Hierdoor zijn we in staat om u op de juiste manier te adviseren over alles rondom KPN op uw werkplek. Of het nu gaat om de vaste telefonie, mobiele telefonie of de gehele infrastructuur, Axoft helpt u verder!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

KPN werkplek realiseren met Axoft IT & Telecom

Als businesspartner van KPN helpen wij onze relaties graag met het realiseren van een goede werkomgeving als het gaat om IT en Telecom. Onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies op het gebied van KPN ÉÉN, Archiving Online, Zakelijk Belvrij Totaal etc. Voor het verbinden van internationale vestigingen waarbij u alles van A tot Z gemanaged wilt hebben, bieden wij bijvoorbeeld KPN ONE.

Bij Axoft weten we als geen ander hoe belangrijk het in deze tijd is dat de IT & Telecom omgeving goed en veilig werkt. Alles gaat tegenwoordig digitaal. Al sinds 1994 streven wij ernaar om deze twee werelden zo goed mogelijk samen te laten lopen, waardoor onze klanten profiteren van aanzienlijke beheers- en kostenvoordelen, maar vooral ook van een ongekend gebruiksgemak.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op of plan direct een afspraak via de website. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en adviseren u over de beste opties. Axoft is in staat om uw volledige digitale infrastructuur aan te passen, en u te ontzorgen van A tot Z op het gebied van IT & Telecom.

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download