Meer dan 20 jaar ervaring in IT & Telecom

Meer dan 20 jaar ervaring in IT & Telecom

KPN Zakelijk

Bent u op zoek naar KPN zakelijk? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al sinds 2011 Platina Excellence Partner van KPN, wat de hoogst haalbare titel is. Hierdoor kunnen wij alles voor u waarmaken op zakelijk gebied als het gaat om IT & Telecom. Axoft zorgt er al sinds 1994 voor dat de twee werelden van IT & Telecom zoveel mogelijk samen vallen, wat onze klanten veel beheers- en kostenvoordelen oplevert, maar daarnaast ook een ongekend gebruiksgemak!

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

KPN Zakelijk via Axoft

Als businesspartner van KPN helpen wij onze relaties graag met razendsnelle glasvezelverbindingen. Onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies op het gebied van KPN ÉÉN, Archiving Online, Zakelijk Belvrij Totaal etc. Voor het verbinden van internationale vestigingen waarbij u alles van A tot Z gemanaged wilt hebben, bieden wij bijvoorbeeld KPN ONE.

Vooraf bekijken wij altijd eerst wat uw huidige situatie is. Daarnaast nemen we ook mee wat uw eisen en wensen zijn en waar u met uw organisatie naartoe wilt. Hoe  beter wij uw bedrijf namelijk kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag over de mogelijkheden, om binnen uw bedrijf te werken met KPN Zakelijk. Ook geven we graag advies over de beste oplossingen om zo op een veilige, gemakkelijke en snelle manier te kunnen werken.

Maak online een afspraak
KPN business partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

We gaan graag met u in gesprek om het beste uit uw bedrijf te halen!

Afspraak maken

We gaan graag met u in gesprek om het beste uit uw bedrijf te halen!

Afspraak maken