Whatsapp met ons

Axoft Consulting – geen dertien-in-een-dozijn-advies
Nieuws 18 juli 2021

Axoft Consulting – geen dertien-in-een-dozijn-advies

Welke IT laat je makkelijk werken en draagt écht bij aan het behalen van uw doelstellingen? Het maken van de juiste keuze is niet altijd even makkelijk. Bovendien raken IT en telecom steeds meer met elkaar verweven, met de nodige uitdagingen van dien. Deskundig advies is dan wat u nodig heeft. Met Axoft Consulting ervaart u het gemak van professionele ondersteuning bij al uw IT- en telecomvraagstukken.

Belang van IT en telecom neemt toe

Werken met apps, online inloggen op het bedrijfsnetwerk, bellen via de cloud en vergaderen op afstand; het zijn zomaar enkele voorbeelden van dagelijkse werkzaamheden in iedere organisatie. IT en telecom spelen hierin een cruciale rol. Om daar alles uit te kunnen halen, is het belangrijk dat oplossingen zoveel mogelijk op maat en toekomstbestendig zijn ingericht. Immers, geen organisatie is hetzelfde. Hoe maakt u dan toch in één keer de juiste keuze? Als uw IT-partner ondersteunt Axoft hierin met raad en daad tijdens een consulting afspraak.

Advies op maat 

Uw bedrijf is uniek, dus verdient u uniek advies. Dat is natuurlijk eenvoudig gezegd, maar bij Axoft doen we er alles aan om dat waar te maken. En daar mag u ons aan houden. Voordat we advies geven leren we dan ook graag eerst uw bedrijf kennen. We kijken naar de huidige IT-oplossingen, maar ook naar de actuele ervaringen, de wensen én behoeften. Wat u wilt kan iets anders zijn dan wat u nodig heeft. Daar zijn we dan ook kritisch in. Alleen dan kunnen we advies geven waar u iets aan heeft. Nu en op de lange termijn.

Samen vinden we de beste oplossing

Het vinden van de beste oplossing begint bij een inventarisatie van uw uitdagingen, verwachtingen en wensen. We kijken naar uw huidige IT- en telecomoplossingen, zodat we weten op welke onderdelen we waarde kunnen toevoegen. Op basis daarvan adviseren we u welke oplossingen uw processen en dienstverlening nog makkelijker en efficiënter inrichten. Dat doen we overigens op diverse gebieden, waaronder security, online werkplekken en telecommunicatieoplossingen van onder andere KPN.

Uw voordeel met Axoft als IT-partner

Kiezen voor Axoft is kiezen voor gemak en ontzorging. U ervaart specialistisch advies op basis van robuuste standaarden, waardoor u verzekerd bent van het beste advies en oplossingen op maat. Een overzicht van uw voordelen:

  • Altijd de beste oplossing door onafhankelijk advies op maat
  • Volledige ontzorging dankzij gespecialiseerde IT-/telecomconsultants
  • Verzekerd van hoge kwaliteit door ISO 9001:2015-certificatie
  • Klaar voor de toekomst dankzij focus op security, schaalbaarheid en up-to-date oplossingen
  • Snel aan de slag dankzij optionele gebruikerstrainingen
  • Geen financiële verrassingen door inzichtelijke kosten

Maak het uzelf gemakkelijk

Wilt u ook zeker weten dat u in één keer beschikt over de juiste oplossing voor uw organisatie? Een oplossing die daadwerkelijk past bij uw bedrijf én collega’s? De specialisten van Axoft staan voor u klaar. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen en zorgen voor een passende, toekomstgerichte inrichting van uw IT en telecom. Maak online een consulting afspraak.

Vilson Tavares – Accountmanager