Whatsapp met ons

Axoft EASY Cloud Werkplek: werk met vol vertrouwen en productief
Nieuws 17 augustus 2021

Axoft EASY Cloud Werkplek: werk met vol vertrouwen en productief

Nu de zomer zijn einde nadert, kijken we met frisse moed naar de tweede helft van het jaar. Hoe u dat succesvol aanpakt? Door uw collega’s in hun kracht te zetten. Niet alleen qua productiviteit, maar ook qua flexibiliteit en werkplezier. U bereikt het met de Axoft EASY Cloud Werkplek. Collega Wim Milder vertelt hoe de Axoft EASY Cloud Werkplek het leven van uw collega’s makkelijker maakt.

Nooit meer afhankelijk van één locatie

Thuiswerken is inmiddels ingeburgerd onder Nederlandse organisaties. Dat betekent dat ook na de zomervakantie en na corona veel collega’s deels thuis blijven werken. Productiviteit is immers al lang niet meer afhankelijk van de vaste kantooromgeving. Bovendien draagt thuiswerken fors bij aan een betere werk-privébalans en meer werkplezier. Daar wilt u uw collega’s natuurlijk ook van laten profiteren.

Overal aan de slag met de Axoft EASY Cloud Werkplek

Om overal net zo productief te werken als op kantoor heeft u een EASY Cloud Werkplek van Axoft nodig. Hiermee beschikken uw collega’s op iedere locatie over een volledige werkplek. Via een online omgeving hebben zij toegang tot alle apps die ze nodig hebben. Handig, want daardoor zijn zij op iedere locatie productief en bereikbaar. Een voorwaarde om flexibel te kunnen werken.

Axoft houdt uw werkplekken up-to-date

Collega’s moeten gewoon lekker aan de slag kunnen. De juiste apps zijn dan belangrijk; beheer is dat evengoed. Sterker, het is noodzakelijk om uw werkplekken veilig en up-to-date te houden. Toch wilt u daar niet al te veel tijd aan kwijt zijn. Dat hoeft ook niet, want alle werkplekonderdelen worden door Axoft voor u beheerd. Géén omkijken naar uw werkplekken, wél altijd de nieuwste functionaliteiten en securityinstellingen. Uw collega’s werken daardoor pas écht makkelijk.

Nieuwe werkplekken in een handomdraai

Voordat die nieuwe collega aan de slag kan, moet u een nieuwe werkplek opzetten. En dat kost aardig wat tijd, toch? Niet met de Axoft EASY Cloud Werkplek. Binnen twintig minuten maken we nieuwe gebruikers aan en rollen we de nieuwe werkplek volledig uit. De nieuwe werkplek kan dus klaar worden gemaakt terwijl u de nieuwe collega even door het pand leidt. Zo makkelijk kan het zijn.

Altijd overzicht over uw IT-kosten

Apps, beheer, security, support; alle werkzaamheden die met de werkplek te maken hebben, zijn inbegrepen in de maandelijkse tarieven. U heeft daardoor altijd inzicht in en overzicht over uw kosten. De afrekening per maand kent nóg een voordeel: u plaatst de kosten gewoon aan de operationele kant van de balans, en niet meer onder investeringen. Dat toont toch een gezonder plaatje.

Met vertrouwen het laatste kwartaal van start

Corona of geen corona, met de Axoft EASY Cloud Werkplek is uw organisatie altijd wendbaar. Uw werkplekken zijn gebruiksvriendelijker dan ooit en bieden optimale productiviteit in ieder scenario. Klinkt ideaal, nietwaar? Welke doelen u ook heeft de komende tijd. Wij helpen het u te bereiken. Met raad en daad, en oplossingen op maat die u vooruit helpen. Maak hier een afspraak.

Wim Milder – Business Development Directeur