Whatsapp met ons

Geld besparen met moderne IT ‒ het lijkt tegenstrijdig, maar is het niet
Nieuws 13 oktober 2020

Geld besparen met moderne IT ‒ het lijkt tegenstrijdig, maar is het niet

De ontwikkeling van moderne IT is ingestoken op het versnellen en vereenvoudigen van uw dagelijkse taken. Dat is niet alleen goed voor uw productiviteit en bereikbaarheid; ook kostentechnisch levert dat al snel de nodige voordelen op. Wij delen graag een aantal manieren met u waarop toekomstvaste en moderne IT-oplossingen de nodige financiële besparingen opleveren.

 • Werkplek-as-a-Service van Axoft: optimale levensduur van uw werkplekken
  Eerder was u bij nieuwe werkplekken gebonden aan grote investeringen vooraf. Daar kwamen de kosten voor beheer en onderhoud nog bovenop, en die konden nog weleens hoger uitvallen dan verwacht. Door de werkplek als dienst af te nemen is hier een einde aan gekomen. U betaalt hierbij een vast bedrag per maand, waarin alle kosten zijn inbegrepen. Beheer wordt uitgevoerd wanneer dat ook echt nodig is. Uw werkplekken gaan daardoor langer mee, waardoor u al snel profiteert van een ideale Total Cost of Ownership.
 • Security-as-a-Service: voorkom kosten door datalekken
  Datalekken en andere cyberincidenten zijn funest voor iedere organisatie. Enerzijds kunnen ze leiden tot downtime. De verminderde productiviteit kan al snel omzetverlies tot gevolg hebben. Anderzijds kunnen datalekken aantonen dat de eigen IT niet op orde is. Dat kan flinke deuken in het klantvertrouwen veroorzaken, met alle vervelende financiële gevolgen van dien. Door security als dienst af te nemen bij Axoft verlaagt u deze risico’s aanzienlijk. En dat komt dus ook de zakelijke portemonnee ten goede.
 • De cloudwerkplek – flexibeler werken zonder beperkingen
  De cloudwerkplek stelt uw collega’s in staat overal te werken. Daardoor kunnen ze sneller reageren op klantverzoeken, en stijgt hun productiviteit en bereikbaarheid. Een ander groot voordeel is dat uw collega’s in staat zijn vanuit huis te werken. Dat zorgt voor minder reistijd en een betere werk-privébalans. Het resultaat: minder verloren uren en een stuk minder stress. Dat resulteert in meer werkplezier en minder kosten door verzuim of ziekte.
 • Cloudtelefonie van Axoft: betere bereikbaarheid, sterker klantcontact
  Cloudtelefonie maakt uw organisatie op diverse manieren bereikbaarder. U bent bijvoorbeeld op uw vaste en mobiele telefoon bereikbaar op één nummer. U mist nooit meer een telefoontje, en dus ook niet die ene order. Cloudtelefonie verkort ook de lijnen tussen u en uw klant, bijvoorbeeld door slim doorschakelen. Uw klantcontact krijgt hiermee dus een flinke boost. Dat is goed voor uw klantenbinding, en ook dat kan al snel voordelig zijn voor uw organisatie. Lees hier meer over de voordelen die Cloudtelefonie biedt.

Ook geen trek meer in onnodige kosten?
Moderne IT-oplossingen van Axoft bieden beheers- en kostenvoordelen op vrijwel ieder denkbaar vlak. Een hogere productiviteit, betere bereikbaarheid en lagere kosten zijn slechts het topje van de ijsberg. Wilt u daar ook van kunnen profiteren, of weten welke voordelen moderne IT nog meer oplevert? Wij komen graag eens langs bij u op locatie. Spreekt u liever op ons kantoor af? De koffie staat klaar!