Whatsapp met ons

Maak van werken vanuit huis een succes met deze slimme oplossingen
Nieuws 4 april 2021

Maak van werken vanuit huis een succes met deze slimme oplossingen

Loopt u weleens tegen problemen aan bij het werken vanuit huis? Denk aan het gebruiken van verschillende apps, minder goede bereikbaarheid of zelfs een langzame internetverbinding. Dit kan allemaal impact hebben op de efficiëntie en kwaliteit van uw werk. Ricardo de Rijcke vertelt over een aantal KPN-oplossingen die thuiswerken makkelijker én leuker maken. Hoe u ook wilt werken, wij zorgen dat het werkt.

De vrijheid om overal te werken met Microsoft 365 en Teams

U wilt altijd toegang tot de beste tools om (samen) te werken. Bij Axoft kunt u Microsoft 365 en Teams afnemen en met elkaar integreren. Hiermee kunt u al uw cloudapps, chats en bestanden op één plek vinden. Samenwerken gaat makkelijk en snel in de Microsoft-apps zoals Word, Excel en PowerPoint. Even van gedachten wisselen over een project met uw collega’s of klant? Met Microsoft Teams bereidt u in een handomdraai online meetings voor. Axoft zorgt ervoor dat deze apps naadloos aansluiten bij de rest van uw cloudomgeving.

Overal bereikbaar op één nummer met vast-mobielintegratie

Het liefste zou u overal en altijd zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor uw klanten. Vooral als u niet op kantoor bent kan het een uitdaging zijn. Met vast-mobielintegratie kunt u uw telefoongesprekken beantwoorden op al uw devices. Altijd vanaf uw zakelijke vaste nummer, ook op uw smartphone of laptop. Uw vaste nummer kan zelfs geïntegreerd worden in Microsoft Teams, zodat u al uw communicatie op één plek houdt. Gemiste oproepen behoren zo voortaan tot het verleden. Vast Mobiel Integratie van Axoft geeft u bovendien altijd de keuze of u met het mobiele of met het vaste nummer wilt bellen, en dat zorgt voor een professionele uitstraling.

Razendsnel en stabiel internet met KPN Glasvezel

Een stabiele en snelle internetverbinding is onmisbaar voor een productieve werkdag, vooral nu die steeds meer online plaatsvindt. U wilt zich dan ook geen zorgen maken over langzame of wegvallende verbindingen. Videobellen en constant switchen tussen verschillende clouddiensten behoort nu eenmaal tot de orde van de dag. Met snelheden tot 1 gigabit per seconde biedt het glasvezelnetwerk van KPN een razendsnelle netwerkverbinding, die ook nog uitzonderlijk stabiel is.

Overal goed bereik met razendsnel 5G van KPN

Een goede verbinding is niet alleen belangrijk op kantoor. U wilt altijd en overal door kunnen werken. Ook als u met het openbaar vervoer reist, bij uw klant op kantoor bent, of als u thuis even zonder wifi zit. 5G van KPN is dé toekomst van mobiel internet: een enorm snel en stabiel netwerk met landelijke dekking. Waar u ook bent, met 5G heeft u snel toegang tot al uw bestanden en apps. Ook (video)bellen met een kraakheldere verbinding behoort tot de mogelijkheden. Axoft bespreekt graag met u wat de opties zijn voor apparaten met 5G-ondersteuning.

Wilt u ook beter werken vanuit huis?

Axoft biedt betrouwbare oplossingen voor u en uw thuiswerkende collega’s. Als KPN Strategisch Partner zijn wij full-service dienstverlener voor alle zakelijke KPN-diensten. We gaan graag in gesprek om uit te vinden welke oplossingen de flexibiliteit bieden die u nodig heeft. De kans is zelfs groot dat die ook nog voor grote beheers- en kostenvoordelen zorgen. Neemt u de oplossingen in gebruik, dan staan onze betrouwbare professionals altijd voor u klaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ricardo de Rijcke – Commercieel Manager

Lees hier tips om productief te blijven tijdens het thuiswerken