Whatsapp met ons

Meer tijd voor uw bedrijf door IT outsourcing
Nieuws 11 april 2021

Meer tijd voor uw bedrijf door IT outsourcing

Bent u voor uw gevoel onnodig veel tijd kwijt aan het beheren van uw IT? Dat is zonde – het liefst bent u gewoon bezig met uw core business. Het uitbesteden van uw IT, ofwel IT outsourcing, is dan een logische stap. Collega Robert Zoeteweij vertelt hoe uw organisatie hiervan profiteert.

Meer focus op IT als strategie

Heeft uw systeembeheerder door al die kleine maar tijdrovende klussen geen tijd meer om ‘het grote’ plaatje te bewaken? Het uitbesteden van IT zorgt ervoor dat IT-werkzaamheden volledig buiten uw IT-afdeling komen te liggen. U wordt hierin volledig ontzorgd, bijvoorbeeld wat betreft lifecyclebeheer. Het hele proces – van het selecteren van nieuwe devices tot en met het op een later tijdstip vervangen daarvan – kan volledig door Axoft verzorgd worden. Uw IT’ers zullen hierdoor meer tijd hebben om op strategisch niveau te werken. Zij kunnen zich dan richten op innovatie in plaats van technisch beheer.

Geen noodzaak voor dure interne kennis

Binnen bedrijven is er steeds meer vraag naar specialistische kennis. Als uw IT-afdeling die kennis nog niet tot haar beschikking heeft, kijkt u al snel naar een tijdrovend en kostbaar wervingsproces óf bijscholing. Als u IT uitbesteedt is dit niet nodig – bij Axoft beschikken we over een groot team met verschillende specialismen. Vanuit hun expertise kunnen ze u altijd bijstaan, wat het probleem ook is.

Minder stress door 24×7 ondersteuning

Is er iets aan de hand met uw IT? Dan is het fijn om te weten dat er een specialist klaarstaat om te helpen. Als u uw IT uitbesteedt, wordt alles dag en nacht gemonitord. Problemen worden opgelost zonder tussenkomst van u of collega’s van uw IT-afdeling. Zij kunnen zich bekommeren om hun andere taken, u hoeft er geen nachtrust door te verliezen. Onze experts pakken de specialistische taken moeiteloos op en zijn 24×7 beschikbaar voor vragen en support.

IT outsourcing maakt uw bedrijf innovatiever

Wilt u dat uw bedrijf met de tijd meegaat? Zelfbeheer van IT kan algauw leiden tot verouderde systemen en verborgen kosten. Als u uitbesteedt weet u in ieder geval zeker dat er altijd van de nieuwste updates, security en software gebruik wordt gemaakt. Zo geeft u innovatie en IT vaste plekken in uw processen. De nieuwe generatie werknemers zal dit waarderen, en ook (kosten)efficiëntie wordt hiermee gewaarborgd. lees hier waarom IT uitbesteden een voordelig keuze is voor u!

Wilt u meer tijd overhouden voor de belangrijke dingen?

Als IT- en telecompartner zorgt Axoft ervoor dat u alle tijd heeft voor uw business. Als u uw IT deels of volledig uitbesteedt aan ons zorgen wij ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. Ons team betrouwbare experts is altijd bereikbaar en kan op locatie langskomen indien nodig. Wilt u weten hoe outsourcing voor úw bedrijf kan werken? Neem dan nu contact op voor een afspraak.

Robert Zoeteweij
Commercieel Manager IT