Whatsapp met ons

Microsoft Copilot voor CSP: ready for take-off
Nieuws 19 januari 2024

Microsoft Copilot voor CSP: ready for take-off

Microsoft Copilot is nu beschikbaar voor alle Cloud Solution Providers (CSP). Ricardo de Rijcke legt je graag meer uit over de mogelijkheden. 

Vaker naar de sportschool gaan, gezonder eten, meer water drinken of wellicht stoppen met roken. Hoeveel van de goede voornemens staan nog overeind? Als het voornemen om slimmer te werken nog niet is gesneuveld dan kun je nu je geluk niet op met Microsoft Copilot. Deze AI-dienst is nu beschikbaar voor alle Cloud Solution Providers (CSP). Wat houdt dit precies in en wat is hier het voordeel van? Onze collega Ricardo de Rijcke legt je graag meer uit over de mogelijkheden. 

Functie van Copilot in Microsoft 365 

Met AI in het Microsoft 365-pakket is het sinds eind 2023 al mogelijk om de werkzaamheden op een slimme en effectieve manier uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan de optie om in een lang Word-document teksten samen te vatten, te verrijken met verbeterde zinsconstructies of zelfs om de opmaak van het document te verbeteren. Uiteraard zijn ook de andere bekende programma’s zoals PowerPoint en Excel een stuk krachtiger en efficiënter met de komst van Copilot. 

Hoe Copilot werkt voor CSP 

Het is geen geheim dat Copilot veel werkzaamheden kan verrijken en versterken met de kracht van kunstmatige intelligentie. In november 2023 was deze dienst op zakelijk gebied alleen te verkrijgen voor enkele grote klanten op de markt die minimaal 300 gebruikers bevatten. Met het aanbieden van Copilot aan alle Cloud Service Providers (CSP) is het nu ook voor middelgrote en kleine zakelijke gebruikers mogelijk om hiervan gebruik te maken. Dat is goed nieuws voor gebruikers die slimmer willen werken vanaf het Business Standard-niveau. 

Copilot for CSP bij Axoft 

Het is op dit moment alleen mogelijk om een licentie voor Copilot af te sluiten met een jaarcontract. Wil je meer weten over de inhoud van de licentie, de tarieven hiervan of de mogelijkheden van Copilot? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg.   

Ricardo de Rijcke
Commercieel manager