Whatsapp met ons

Microsoft kondigt vernieuwingen aan in Office 365-suite.
Nieuws 27 maart 2019

Microsoft kondigt vernieuwingen aan in Office 365-suite.

Mocht u Microsoft Office 365 openen en tot de conclusie komen dat het er nét een beetje anders uitziet, dan kan dat kloppen.

Mocht u Microsoft Office 365 openen en tot de conclusie komen dat het er nét een beetje anders uitziet, dan kan dat kloppen. Microsoft heeft namelijk een aantal vernieuwingen aangekondigd voor zijn Office 365-suite.

Jared Spataro – Corporate Vice President Microsoft 365

In een blog op de Microsoftwebsite vertelt Corporate Vice President van Microsoft 365, Jared Spataro, over de vernieuwingen. Om een gevirtualiseerde Microsoft 365-ervaring tussen apparaten te bieden is nu Windows Virtual Desktop in public preview gegaan.

Microsoft Defender ATP

Verder biedt Microsoft Defender ATP (Advanced Threat Protection) voortaan ondersteuning voor MacOS, waarbij Microsoft 365 endpoint-beveiliging uitgebreid wordt op verschillende platforms.

365 Teams

Voortaan zal Office 365 ProPlus ook de Teams-app bevatten. Hierdoor kunnen groepen met elkaar samenwerken. En het updaten van Windows 10 zal voortaan ook sneller gaan.

Snel en gemakkelijk op verschillende platforms beheren

Ten slotte zijn er ook nieuwe mogelijkheden in Intune en de Configuration Manager, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om hun apparaten op verschillende platforms te beheren. Daarnaast is Microsoft 365 Admin Center nu algemeen beschikbaar.

Bron: Computable

Lees hier ook hoe Microsoft 365 uw cloudwerkplek beheersbaar maakt