Whatsapp met ons

Richt je vergaderruimtes slimmer in met deze Teams-vergadersystemen van Yealink
Nieuws 19 maart 2022

Richt je vergaderruimtes slimmer in met deze Teams-vergadersystemen van Yealink

Je vergaderruimte slimmer inrichten? Dat doe je met Microsoft Teams Rooms en videovergadersystemen van Yealink. Hiermee beschik je over een totaaloplossing met hoogwaardig beeld en geluid, en talloze slimme functies op basis van plug & play. Je online meetings verlopen slimmer, gemakkelijker en efficiënter. Axoft-collega Ricardo vertelt over de voordelen.

De juiste vergaderoplossing voor jouw organisatie  

Slimme videosystemen zijn de juiste keuze voor online vergaderen anno 2022, zoals we al eerder schreven. En daarin heb je meer keuze dan ooit. Maar welke oplossing past nu écht bij je organisatie, en hoe weet je zeker dat je in één keer de juiste keuze maakt? Axoft ondersteunt je daar natuurlijk volledig in. Als Yealink-partner adviseren we je rondom de juiste hardware voor je Teams Rooms-meetings.

Microsoft Teams Rooms maakt meeten makkelijk

Microsoft Teams is al jaren een van de populairste apps voor videovergaderen. Met Microsoft Teams Rooms haal je die mogelijkheden ook naar de vergaderruimte. Het is een Teams-app die speciaal is ontwikkeld voor vergaderruimtes. In combinatie met displays en camera’s, zoals die van Yealink, wordt het beheren en bedienen van meetings in vergaderruimtes sneller en makkelijker.

Hoe werkt Microsoft Teams Rooms?

Deze app installeer je op Teams-gecertificeerde vergaderoplossingen, zoals die van Yealink. Via de camera, microfoons en luidsprekers in deze oplossingen vergader je gemakkelijk in teamverband met externe collega’s. Die kunnen hiervoor gewoon hun eigen smartphone of laptop gebruiken. Dat kan zelfs zonder de Teams-app; ook via de browser kunnen zij deelnemen aan de meeting. Yealink biedt diverse mogelijkheden. We lichten graag twee interessante oplossingen in het bijzonder uit.

  • Yealink UVC40 ‒ de all-in-one-allemansvriend voor jouw online meetings

    De Yealink UVC40 is een all-in-one-oplossing die bestaat uit een geavanceerde camera, acht microfoons en een luidspreker. Dankzij slimme functionaliteiten zoals Auto Framing en geluidsdemping zijn deelnemers aan Teams-meetings altijd duidelijk in beeld én goed verstaanbaar. Deze oplossing maakt ook een einde aan kabelproblematiek; je sluit hem aan op een monitor of televisie met slechts een enkele usb-kabel. Deze gebruiksvriendelijke oplossing is daarmee ideaal voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes en voor organisaties met externe teams en thuiswerkende collega’s.

  • Yealink MVC640 – dé complete en slimme oplossing voor Microsoft Teams Rooms

    Met de Yealink MVC640 haal je een complete video-oplossing in huis voor Microsoft Teams Rooms-meetings tot vijftien personen. Deze oplossing bestaat uit verschillende modules, waaronder een touch panel waarmee je je Teams-meeting eenvoudig en intuïtief kunt bedienen. Deze sluit je met een enkele kabel aan op de bijgeleverde mini-pc. Vanzelfsprekend komt de oplossing met hoogwaardige camera’s, microfoons en luidsprekers. Ook slimme functionaliteiten zoals Auto Framing en zoommogelijkheden ontbreken niet. Bovendien houd je het systeem eenvoudig up-to-date via het Yealink Device Management Platform. De MVC640 is ideaal voor organisaties die veel werken met Teams Rooms-meetings en deze nog professioneler en slimmer willen inrichten.

Meer weten?

Wil jij je vergaderruimtes ook slimmer inrichten met de oplossingen van Yealink en Microsoft Teams Rooms? Laat het ons dan even weten. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden, zodat je meetings nog efficiënter en slimmer verlopen. Maak online een afspraak.

Ricardo de Rijcke – Commercieel Manager