Whatsapp met ons

VaMo biedt bereikbaarheid voor de nieuwe zakelijke norm
Nieuws 17 april 2021

VaMo biedt bereikbaarheid voor de nieuwe zakelijke norm

Thuis, onderweg en op de zaak; het is belangrijk om overal bereikbaar te zijn voor uw klanten. Niemand zit te wachten op gemiste oproepen, voicemails inspreken of eindeloos doorverbinden. Met vast-mobielintegratie (VaMo) hoeft dat ook niet. Collega Vilson vertelt hoe VaMo uw bereikbaarheid een boost geeft.

Flexibel werken

Door de coronacrisis werken we vaker thuis dan ooit tevoren. Maar bereikbaar zijn voor collega’s, klanten en partners is even belangrijk als altijd. Ook na de coronacrisis verwachten veel medewerkers vaker vanuit huis te werken. Flexibel werken is dus de nieuwe zakelijke norm. En daar hoort een minstens zo flexibele telefonieoplossing bij: VaMo.

Wat is VaMo?

VaMo is het volledig integreren van vaste en mobiele telefonie in één oplossing. Waar u ook bent, u bent op elk nummer bereikbaar op het toestel dat u kiest. Neem oproepen naar uw mobiele telefoon aan via uw vaste kantoortelefoon, of beantwoord onderweg oproepen naar het vaste nummer op uw mobiele telefoon. De scheiding tussen vaste en mobiele telefonie vervaagt als het ware; u bepaalt zelf hoe en waarop u bereikbaar bent.

Wat zijn de voordelen van VaMo?

Het allergrootste voordeel dat vast-mobielintegratie van Axoft biedt is een verbeterde bereikbaarheid. Hierdoor kan er sneller worden ingespeeld op klantverzoeken. Kunt u zelf de telefoon niet opnemen? Dat gebruikt u de doorschakelfunctionaliteit om klanten automatisch door te verbinden naar een beschikbare collega. Daarmee verbetert u ook het klantcontact. Omdat VaMo te verkrijgen is via één provider heeft u ook maar één contract voor de vaste en mobiele telefonie. En dat biedt op zijn beurt administratief gemak. Lees hier nog meer voordelen van VaMo.

VaMo geschikt voor elk bedrijf

Is uw bedrijf niet groot genoeg voor een vaste-telefonieoplossing, maar wilt u wel de professionele uitstraling van een vast nummer? Dan kunt u er ook voor kiezen om een vast nummer te koppelen aan uw mobiele telefoon. U heeft dan weliswaar geen vaste telefoon waar dit nummer op uitkomt, maar u neemt oproepen gewoon aan op uw mobiele telefoon. Die heeft u altijd op zak, dus een goede bereikbaarheid is gegarandeerd, mét een professionele uitstraling.

Bepaal zelf uw bereikbaarheid

Vast-mobielintegratie biedt eveneens voordelen als u uw zakelijke smartphone ook privé gebruikt. Het is namelijk mogelijk om de bereikbaarheid voor het vaste nummer apart in te stellen. Denk aan het afspelen van een voicemail of automatisch bericht na kantooruren voor oproepen naar het vaste nummer, of dat de oproep bij een andere collega uitkomt terwijl het mobiele nummer nog steeds bereikbaar is. Omdat u altijd bereikbaar bent op uw vaste nummer is het niet meer nodig om het mobiele nummer met iedereen te delen. Hierdoor kunnen werk en privé makkelijker gescheiden blijven.

Kies ook voor vast-mobielintegratie van Axoft

Wilt u ook de bereikbaarheid van u en uw collega’s een boost geven? Neem dan contact op met de specialisten van Axoft. Wij adviseren u graag hoe u de bereikbaarheid slim en efficiënt inricht, passend bij de nieuwe zakelijke norm. Lees hier ook meer over onze Axoft EASY Mobile Device Management oplossing.

Vilson Tavares
Accountmanager Axoft IT & Telecom