Whatsapp met ons

Waarom up-to-date software essentieel is voor uw dienstverlening
Nieuws 21 april 2020

Waarom up-to-date software essentieel is voor uw dienstverlening

Niet iedere organisatie heeft evenveel focus op het updaten van de zakelijke software. De waan van de dag kan ervoor zorgen dat het wat lager op de to-do lijst staat. Dat is zonde, want verouderde software kan serieuze risico’s opleveren voor uw dienstverlening. In dit artikel vertellen we u daar alles over, en hoe wij ervoor zorgen dat u altijd veilig kunt blijven werken.  

Bijdrage aan de productiviteit 
Uw zakelijke software ondersteunt uw productiviteit en bereikbaarheid. Om daar volop van te kunnen profiteren is het belangrijk dat dsoftware in goede conditie blijft. Updates zorgen daarvoor. Ze versterken de functionaliteit en voegen nieuwe opties toe. Daardoor blijven uw collegadoorlopend productief werken en blijft uw dienstverlening van een hoog niveau. 

Meer dan alleen functionaliteit
Maar dat is niet alles; updates richten zich op meer dan alleen softwarefunctionaliteit. Ze dichten ook eventuele kwetsbaarheden in de beveiliging. Dat is misschien nog wel belangrijker; de hoeveelheid cybercrime neemt immers al jaren toe. Om binnen en buiten kantoor goed beveiligd te zijn, zijn software-updates dan ook van het grootste belang.  

De risico’s van verouderde software 
Beeld u zich eens in wat er gebeurt als u uw software niet updatet. Kwetsbaarheden in de software kunnen worden misbruikt door ongewenste indringers. Dat kan leiden tot inzage in en diefstal van uw zakelijke dataOok besmettingen met ransomware zijn een heuse nachtmerrie; hiermee worden uw bestanden versleuteld en pas na betaling van losgeld weer beschikbaar gemaakt. Ook dit kan uw continuïteit flink schaden. Frustrerend, en bovendien onnodig. 

Wij lossen het voor u op 
Wellicht bent u zich een aantal vragen gaan stellen tijdens het lezen. Want wanneer heeft u eigenlijk voor het laatst een softwareupdate uitgerold? En welke software of devices moeten überhaupt geüpdatet worden? Met welke softwareversies werken uw collega’s en is de beveiliging daarvan op niveau? Het zijn vragen die onzekerheid oproepen en waar u liever niet mee bezig bent. Daarom doen wij dat graag voor u.  

Minder zorgen, meer veiligheid 
Via onze managed security-dienstverlening halen wij alle securityvraagstukken bij u weg. Zo rollen we automatisch en op afstand softwareupdates uit. U beschikt daardoor altijd over de laatste versies. Ook de rest van uw IT kunnen we volledig op afstand monitoren en beheren. Heel eenvoudig, tegen een vast bedrag per maand. U profiteert van professionele security, maar dan zonder de kopzorgen. Daardoor kunt u zich optimaal richten op uw dienstverlening. Ieder zijn vak, nietwaar? 

Kies voor zekerheid en veiligheid met Axoft
Wilt u ook zeker weten dat u en uw collega’s altijd veilig kunnen werken? Als proactieve kennispartner zorgen wij dat security een zorg minder voor u is. Dat doen we op basis van maatwerk, persoonlijk advies en toekomstvaste oplossingen. Samen maken we uw organisatie nog slagvaardiger en tilt u uw dienstverlening naar een nog hoger niveau. Download direct het whitepaper en ontdek hoe wij zorgen voor een sterk beveiligde werkomgeving!

Download whitepaper