Whatsapp met ons

Welke doelstellingen heeft u voor 2022? Laat IT vóór u werken.
Nieuws 19 december 2021

Welke doelstellingen heeft u voor 2022? Laat IT vóór u werken.

Wat zijn uw doelstellingen voor 2022? Grote kans dat u al een aantal stippen op de horizon heeft gezet. In welke richting uw business zich ook ontwikkelt, de juiste IT is onmisbaar. Dat lichten we natuurlijk graag even toe. Collega Ricardo benoemt een aantal mogelijke doelstellingen voor 2022 en op welke manier IT kan bijdragen aan het sneller behalen ervan.

Doelstelling: Ik wil de productiviteit van collega’s met 20 procent verhogen

De juiste IT is belangrijk om productiever te kunnen werken. Zet u in op groei, dan is het slim om eens te kijken naar uw IT. Deze moet u natuurlijk niet beperken in uw ambitie.

De Axoft-oplossing: Zijn er bepaalde apps die uw collega’s makkelijker laten werken? Kunnen we via hosted telefonie uw klantcontact efficiënter invullen, zodat u minder tijd kwijt bent met doorverbinden? Is de snelheid van uw internetverbindingen nog wel passend voor het aantal werkplekken in de organisatie? Deze vragen vullen we in met advies en oplossingen op maat, zoals de Axoft EASY Cloud Werkplek.

Doelstelling: Ik wil mijn bereikbaarheid met 25 procent verbeteren

Onbereikbare collega’s en lange wachttijden voor klanten zijn verre van ideaal voor uw klantcontact. De kunst is dan ook om zo bereikbaar mogelijk te zijn, zodat u uw klanten optimaal kunt blijven ondersteunen. Hoe regelt u dat nu in één keer goed in?

De Axoft-oplossing:
Uw bereikbaarheid verbeteren is gelukkig erg eenvoudig. Neem Axoft EASY Cloud Telefonie. Hiermee bent u via de cloud bereikbaar op uw vaste en mobiele telefoon. Gewoon, op een vast zakelijk nummer. U koppelt uw vaste telefonie desgewenst aan Teams, waardoor u eenvoudiger online samenwerkt. Via presence information heeft u bovendien altijd zicht op de bereikbaarheid van collega’s, waardoor u klanten gerichter kunt helpen. Bovendien past u de functionaliteiten van uw telefooncentrale eenvoudig aan. Zo heeft u zelf de volledige controle over uw bereikbaarheid.

Doelstelling: Ik wil 50 procent minder tijd kwijt zijn aan IT-beheer

U wilt liever niet te veel tijd besteden aan werkzaamheden die niet tot uw kernactiviteiten behoren. IT-beheer is daar een mooi voorbeeld van. Liever ziet u dat deze afdeling zich richt op IT-innovatie in plaats van support. U wilt minstens de helft minder tijd kwijt zijn aan beheer.

De Axoft-oplossing:
Axoft neemt u dat beheer graag uit handen. Op afstand monitoren en beveiligen we uw IT-omgeving. Dat doen we natuurlijk ook graag voor uw mobiele toestellen en andere hardware. Door deze flexibel af te nemen, heeft u ook hier geen omkijken naar beheer, onderhoud en security. Daardoor blijft uw IT in topconditie, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Doelstelling behaald!

Doelstelling: Ik wil de operationele kosten met 10 procent verlagen

Onnodige IT-kosten kunt u missen als kiespijn. Ergens bekruipt u het gevoel dat het allemaal een stuk kostenefficiënter kan. Maar hoe?

De Axoft-oplossing:
Ook hierbij geldt dat een kritische blik op uw IT wonderen kan doen. Wellicht beschikt ook u over gedateerde servers, een wirwar aan back-upoplossingen en ongebruikte licenties. Doe uw servers de deur uit, en kies voor de cloud. Dat geldt ook voor uw back-up, die in de cloud gewoon een stuk veiliger, makkelijker, sneller en toegankelijker is. En uw licenties? Die vervangen we graag door flexibel afneembare apps, zodat u altijd het overzicht houdt over de kosten en nooit te veel betaalt.

Sneller van a naar b met Axoft

Natuurlijk zijn er nog veel manieren waarop Axoft u helpt met het realiseren van uw doelstellingen voor 2022. Vertel ons uw wensen, en wij maken het voor u mogelijk. Voor iedere doelstelling is er wel een passende oplossing te vinden, ook voor úw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Ricardo de Rijcke – Commercieel Manager