Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Online backup Rotterdam

Wilt u een online backup Rotterdam van al uw gegevens? Axoft IT & Telecom helpt u graag bij het beheren en opslaan van uw data. Dankzij onze jarenlange kennis kunnen wij u persoonlijk van dienst zijn. Wil u een telecom oplossing op maat? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op.

Wie zijn wij?

Axoft uit Rotterdam is gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom Telecom en IT. Denk aan zaken als de ‘cloud’, data opslag, volledige IT ontzorging en telefonie. Genoeg om uit te kiezen! Voor grote en kleine ondernemingen. Ook houden wij u op de hoogte van eventuele werkzaamheden en storingen bij de grote telefonie bedrijven. U weet altijd waar u aan toe bent bij Axoft. Maak online een afspraak.

De Cloud

Weet u nog dat u al uw bestanden opsloeg op harde schijven? Dat is verleden tijd. U heeft vast wel van de ‘cloud’ gehoord! Of u gebruikt het misschien onbewust al. Bijvoorbeeld via uw iPhone. Axoft IT en Telecom vertelt u graag meer over het veilig opslaan van bestanden. Denk aan een online back-up. Al uw data beschikbaar op iedere plek. Ideaal voor personen die op meerdere locaties werken!

Contact opnemen | Online backup Rotterdam

Met de gehele wereld communiceren en ongewenste personen met verkeerde bedoelingen weren? Dat vraagt om het juiste veiligheidsscenario! Maak nu gebruik van onze services. Neem contact op via 088-2210800 of info@axoft.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen over uw vragen. Wilt u meer weten over wie u voor is gegaan? Bekijk de referentiecases. Tot snel!

Maak online een afspraak