KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één

Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak
KPN één partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Internet Of Things

Doormiddel van chips en sensoren is het tegenwoordig mogelijk om objecten met het internet te verbinden. Hierdoor kunnen gegevens verzameld worden om vervolgens opgeslagen te worden. Én de objecten kunnen zelfs ook op afstand aangestuurd worden.

Deze wijze van online communiceren wordt Internet of Things (IoT) genoemd.

De verschillende mogelijkheden

Van chips in brievenbussen of ondergrondse vuilnisbakken om een seintje door te geven wanneer deze vol zit. Tot e-scooters, gemalen, airconditioners of juist thermostaten. De mogelijkheden van IoT zijn eindeloos. Elk apparaat of object kan ‘smart’ gemaakt worden.

De kans is daarom groot dat er ook een IoT-oplossing voor uw bedrijf bestaat om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. Maar hoe bepaalt u wat de meeste waarde biedt? De IoT specialisten Axoft gaan hier graag met u over in gesprek!

M2M = Connectiviteit

Machine-to-machine (M2M) maakt de communicatie van apparaten en machines op afstand mogelijk. Hiermee wordt bedoeld dat u niet meer fysiek naar de apparaten en machines op locatie hoeft te gaan. Maar deze op afstand uitgelezen kunnen worden. De gemeten data wordt vervolgens draadloos via de cloud uitgewisseld met het netwerk. Hierdoor heeft u 24/7 beschikking over betrouwbare informatie van uw materiaal én kunnen eventuele storingen vliegensvlug verholpen worden.

LoRa

LoRa staat voor Low Power Wide Area Networks. Dit is een energiezuinig netwerk specifiek voor IoT-toepassingen waarbij apparaten en objecten die weinig data gebruiken met het internet verbonden worden. De desbetreffende apparaten en objecten worden voorzien van een LoRa-chip en draadloze sensor.

Door middel van twee penlite-batterijen kan vervolgens tot 10 jaar lang data worden verzonden van het object op locatie naar het netwerk. Dit maakt LoRa een energiezuinige en onderhoudsarme oplossing voor objecten en apparaten die maar zo en nu en dan data hoeven te ontvangen of verzenden.

Eenvoudig, voordelig én efficiënt

Omdat u beschikking heeft tot real-time informatie op afstand én u vaste kosten per object, per maand betaalt, wordt IoT beschouwt als eenvoudig, voordelig én efficiënt.

Maak online een afspraak
oplossingen

Axoft IT & Telecom 
Heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

Alle oplossingen
oplossingen

CTA TITEL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

CTA BUTTON