Whatsapp met ons

Combineer en krijg meer met KPN EEN MKB
Nieuws 29 januari 2019

Combineer en krijg meer met KPN EEN MKB

Voortaan worden KPN EEN MKB klanten met internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen automatisch en vrijblijvend beloond met extra voordelen!

  • 5% Korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel
    Deze korting geldt op de vaste kosten van mobiele abonnementen (vanaf 2016) en van Internet en Vast Bellen. Deze korting is niet van toepassing op kosten buiten het abonnement, zoals extra bundels of andere toegevoegde opties of verbruik. We berekenen de korting over het bedrag voordat eventuele andere kortingen zijn verrekend. Bij ingang of beëindiging van de korting berekenen we deze naar verhouding op de dag van begin en naar verhouding op de dag van beëindiging.
  • Verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes
    U ontvangt gratis een verdubbeling van de data, belminuten en sms’jes in uw abonnement. Bij een Data Only abonnement krijgt u de verdubbeling ook, maar alleen als u ook Mobiel Bellen heeft. De verdubbelde data, minuten en sms’jes kunt u net als de standaard bundel niet meenemen naar de volgende maand. Bij ingang of beëindiging van de verdubbeling berekenen we deze naar verhouding op de dag van begin en naar verhouding op de dag van beëindiging. We verdubbelen alleen de standaard bundel. De verdubbeling geldt dus niet voor te goed uit bijvoorbeeld extra databundels of speciale aanbiedingen.

De voordelen zijn automatisch geactiveerd

Neemt u op dit moment al drie diensten af via KPN Partner Axoft, dan is het voordeel automatisch geactiveerd en heeft u de korting ongetwijfeld op uw laatste factuur zien staan.

Neemt u op dit moment twee diensten af?

Als u op dit moment twee KPN-diensten afneemt, dan loont het de moeite om te kijken of een derde dienst de efficiëntie in uw bedrijf kan verbeteren. Dit is niet het enige voordeel. De kans bestaat daardoor ook nog eens dat u maandelijks goedkoper uit bent.

Meer informatie over de combinatie voordelen? Neem dan contact op met Axoft IT & Telecom en krijg de beste telecom voor uw bedrijf.