Whatsapp met ons

Hoe Axoft de Kerstman en jou kan helpen
Nieuws 21 december 2023

Hoe Axoft de Kerstman en jou kan helpen

Onze collega Ricardo de Rijcke bekijkt de IT uitdagingen die gepaard gaan met de feestdagen

De feestdagen komen eraan: een periode die vaak gepaard gaat met extra uitdagingen in IT-beheer. Niet alleen voor ons, ook de Kerstman heeft grote vraag naar digitale veiligheid. Geen zorgen, bij Axoft hebben wij de ideale oplossing voor iedereen. Onze diensten zijn speciaal ontworpen om jouw én het IT-beheer van de bekende rendiereigenaar ook tijdens de kerstperiode te versterken en te optimaliseren. Collega Ricardo de Rijcke bekijkt de oplossingen voor de Kerstman én jou, zodat iedereen klaar is voor goede feestdagen. 

Mobiel beheer op afstand 

De Kerstman vliegt met zijn arrenslee de gehele wereld over. Op zijn tablet houdt hij precies bij wie braaf is geweest en wie niet en waar iedereen woont. Wat moet hij doen als er softwareproblemen optreden? De IT-elfjes kunnen op afstand zorgen voor de ideale oplossing. Met Axoft’s mobiele beheer op afstand is het mogelijk om problemen op te lossen zonder je plekje te verlaten. Dit scheelt tijd, moeite én extra reistijd voor iedereen. 

Blijf verbonden op een veilige manier 

Axoft begrijpt dat een stabiele en betrouwbare verbinding essentieel is voor het succes van je bedrijf, vooral tijdens deze drukke periode. Daarom is een goede, veilige netwerkdekking is onmisbaar. Want hoe moet je anders de verlanglijstjes van iedereen inzien? Of hoe blijf je in contact met je collega’s om kort te sluiten wie welk gerecht meeneemt voor het kerstdiner? Zeker als je met het team verspreid werkt tijdens de feestdagen, is goede verbinding van belang. Daarom zorgen we ervoor dat de connectiviteit net zo betrouwbaar is als de slee van de Kerstman.

Door en in de cloud werken 

Met de arrenslee vliegt de Kerstman tijdens zijn werkuren regelmatig door de wolken. In een bepaald opzicht kun je dus stellen dat hij gebruikmaakt van werkplek in de cloud. Hoe handig is dit om voor jou en je collega’s ook te hebben? Met de Axoft EASY Cloud Werkplek kun je waar je ook bent altijd op een veilige, snelle en goed beheerde wijze aan de slag. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel werkplekken je nodig hebt: de Cloud via Axoft is namelijk volledig schaalbaar. 

Grenzeloos virusbeheer: veiligheid voor alles 

Met de digitale dreigingen die onvoorspelbaar zijn als winterweer, biedt Axoft grenzeloos virusbeheer. Beschouw het als een onzichtbare elf die je netwerk beschermt tegen ongewenste gasten. Veilig en betrouwbaar, zodat je je kunt focussen op wat echt telt: je bedrijf en je team. 

Een snufje kerstsfeer 

Bij Axoft weten we dat een beetje kerstvreugde veel kan doen. Maar waarom zou je je beperken tot rendieren en sneeuwvlokken als je ook gewoon efficiëntie en betrouwbaarheid mag verwachten? Wil je meer weten? Vergeet dan niet dat Axoft het hele jaar klaar staat om je te helpen. Neem contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek. 

Ricardo de Rijcke 

Commercieel Manager