Whatsapp met ons

Infrastructuur

Om zo goed, snel en efficiënt mogelijk te werken is het belangrijk dat de infrastructuur van organisatie optimaal is. Hiermee wordt zowel de glasvezel, IP-VPN, ADSL of VDSL bedoeld als de LAN en WAN. Maar ook de interne databekabeling, switches, routers en WiFi-koppelingen.

Werkplek

Een goede werkplek betekent niet alleen een bureau, telefooncomputer en printer. Dit moet ook goed aangesloten worden en met elkaar kunnen communiceren.

Interne- en externe bekabeling

Dit begint met de externe bekabeling. Hiermee worden de kabels buiten het gebouw in de grond bedoeld. Zijn deze kabels al aanwezig en kunnen deze gebruikt worden voor jouw verbinding of moeten deze nog aangelegd worden? Beide is mogelijk via Axoft en zal dankzij en gesprek met onze consultants geëvalueerd worden.

Enkele voordelen van de oplossing zijn:
Hier volgt nog meer informatie
Vliegensvlug met elkaar communiceren
Vliegensvlug met elkaar communiceren

Vliegensvlug met elkaar communiceren

Vervolgens zal er gekeken worden welke hardware hier allemaal voor nodig is, waar deze komen te staan en welke aansluitingen hiervoor nodig zijn. Dankzij deze aansluitingen wordt het netwerk op elkaar aangesloten, zodat de hardware met elkaar verbonden wordt. Dit geldt zowel voor de vaste telefoons, computers en printers die intern gebruikt worden, als voor de mobiele telefoons, laptops en tablets die zowel op kantoor, onderweg en vanuit huis gebruikt worden. Dankzij een goede infrastructuur kunnen alle devices namelijk optimaal met elkaar communiceren.

Waarom kiezen voor Infrastructuur?

Meer informatie volgt nog

Meer informatie volgt nog

Onze partners