KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één

Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak
KPN één partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Infrastructuur

Om zo goed, snel en efficiënt mogelijk te werken, is het belangrijk dat de infrastructuur van organisatie optimaal is. Hiermee wordt zowel de glasvezel, IP-VPN, ADSL of VDSL bedoeld als de LAN en WAN. Maar ook de interne databekabeling, switches, routers en WiFi-koppelingen.

Werkplek

Een goede werkplek betekent namelijk niet alleen een bureau, telefoon, computer en printer. Maar dit moet ook goed aangesloten worden en met elkaar kunnen communiceren.

Interne- en externe bekabeling

Dit begint met de externe bekabeling. Hiermee worden de kabels buiten het gebouw in de grond bedoeld. Zijn deze kabels al aanwezig en kunnen deze gebruikt worden voor uw verbinding of moeten deze nog aangelegd worden? Beide is mogelijk via Axoft en zal dankzij en gesprek met onze consultants geëvalueerd worden.

Vliegensvlug met elkaar communiceren

Vervolgens zal er gekeken worden welke hardware hier allemaal voor nodig is, waar deze komen te staan en welke aansluitingen hiervoor nodig zijn. Dankzij deze aansluitingen wordt het netwerk op elkaar aangesloten, zodat de hardware met elkaar verbonden wordt. Dit geldt zowel voor de vaste telefoons, computers en printers die intern gebruikt worden, als de mobiele telefoons, laptops en tablets die zowel op kantoor, onderweg als vanuit huis gebruikt worden. Dankzij een goede infrastructuur kunnen alle devices namelijk optimaal met elkaar communiceren.

Maak online een afspraak
oplossingen

Axoft IT & Telecom 
Heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

Alle oplossingen
oplossingen

CTA TITEL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

CTA BUTTON