Cybersecurity medische apparatuur

Handige medische devices die met elkaar communiceren via het IoT (Internet of Things) gaan de komende jaren zorgen voor een revolutie binnen de gezondheidszorg. Belangrijk is dat deze apparatuur goed beveiligd worden tegen de gevaren van buitenaf. De markt voor specifieke beveiligingsproducten zal daarom de komende jaren flink toenemen, zo stellen de marktonderzoekers. Security van dergelijke devices is belangrijk om het ondermijnen van de veiligheid voor patiënten te voorkomen en een effectieve zorg te kunnen leveren. Jaarlijks wordt er door organisaties nog onvoldoende aandacht besteed aan het beveiligen van devices.

Data moet overal en altijd beschikbaar zijn én beveiligd. Om u te wapenen tegen indringers is cybersecurity van groot belang. Naast de gezondheidszorg geldt dit voor iedere organisatie met dataverkeer. Geïnteresseerd in een securityscan voor uw organisatie? Neem dan gerust even contact op met Axoft IT & Telecom.

2018-07-02T14:30:57+00:0019 mei, 2017|Trends, Veiligheid|

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.