Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Security Management

Voor security management bent u bij Axoft IT en Telecom aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar security management? Dan kunt u bij ons terecht! Uw data moet altijd en overal beschikbaar zijn, maar ook goed worden beveiligd. Om deze reden zorgen wij ervoor dat u beschermd bent tegen virussen, spam en alle andere veiligheidsrisico’s. Onder andere firewalls om indringers buiten te houden en betrouwbare (online) back-up oplossingen helpen hierbij.

Security Management door Axoft IT & Telecom

Het delen en beveiligen van data, en het overal en altijd kunnen werken en bereikbaar zijn worden steeds belangrijker. Wij helpen u daarom graag vooruit met toekomst vaste IT- en Telecomoplossingen. Doordat wij ons goed in uw situatie verdiepen kunnen wij deze schaalbare, toekomst vaste oplossingen bij uw bedrijf implementeren en onderhouden. Wij zijn een deskundige, betrouwbare en betrokken partner. En door u goed te leren kennen kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Service mogelijkheden

Wij als full service provider zorgen dat IT en Telecom op uw wensen aansluiten. Onderstaand kunt u deze verschillende services bekijken:

Heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Ook kunt u contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

Maak online een afspraak