Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT bedrijven Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar IT bedrijven Rotterdam bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres. Axoft IT & Telecom is een betrouwbare, deskundige en betrokken partner op het gebied van IT en telecom. Graag helpen wij uw bedrijf goed in te richten op het gebied van IT en Telecom.

IT bedrijven Rotterdam – Axoft IT & Telecom

Als bedrijf wilt u zich focussen op het geen waar u goed in bent. Dit snappen wij helemaal. Ook wij doen dit, wij zorgen ervoor dat alle IT en telecom binnen uw bedrijf werkt, op uw wensen aansluit en goed beveiligd zijn. Wij werken intensief samen met de belangrijkste softwareproducten en kijken per situatie wat de juiste mix is om in te zetten. Met onze kennis van alle pakketten die wij aanbieden zorgen wij voor een vlekkeloze implementatie in uw bedrijf. We zorgen dat de software uw bedrijf ondersteund, versneld en beschermd. Ook geven wij een training aan uw bedrijf over hoe de software te gebruiken is.

Onze diensten

Onderstaand kunt u onze verschillende services bekijken:

  • Consulting
  • Cloud werkplek
  • Cloud telefonie
  • Hardware
  • Software
  • Infrastructuur
  • Vaste telefonie
  • Mobiele telefonie
  • Internet of Things
  • Managed Printing
  • Security

Heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de services en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Contact

Wanneer u op zoek bent naar IT bedrijven, dan is Axoft IT & Telecom de juiste keuze. Wilt u meer informatie over ons en onze services? Of wilt u graag een afspraak inplannen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak online een afspraak